Zizi Mall

Lenjerie Pat, 2 Persoane, 6 Pcs, 100% Bumbac, Alb-Bej ZM-346

0 opinii179,90 Lei 119,90 Lei


Caracteristici Vezi toate
  • TIP MATERIAL: Bumbac Finet Gros
  • NUMAR DE PIESE: 6 piese
  • TIP PAT: 2 persoane

Bumbacul tip finet este un material revolutionar ce are o țesătură moale care lasă aerul să treacă usor oferind un somn liniștitor. Țesăturile moi, fibrele poroase și ușoare, dar mai ales faptul că trecerea aerului are loc extrem de eficient aduc un plus de confort net superior altor materiale textile. Un alt aspect important este că țesăturile devin tot mai fine după fiecare spălare, culorile nu se deteriorează în timp și detergenții nu pot afecta fibrele acesteia.

Este moale, ceea ce aduce o nota de confort. Cu toate acestea este si un material dur, asa ca in timp nu se deterioreaza atat de usor si pastreaza rezistenta si la culorile, design-ul unei lenjerii.
Lenjeriile de pat dublu cu imprimeu sunt realizate folosind reactivi astfel ca nu vor iesi culorile la spalare. Materialul este bumbac finet-satinat cu o greutate de 215 gr / mp.

Această lenjerie pentru pat dublu cu 6 piese prezintă un design modern raportat la tendințele actuale ale pieței, iar culorile rafinate reprezintă alegerea perfectă pentru esteticul reușit al dormitoritorului dumneavoastră. Transforma-ti dormitorul cu aceasta lenjerie superba!

Se spală la 40 de grade
Se calcă la 130 de grade
Nu se folosesc inălbitori
Nu se usucă la soare


TIP MATERIAL Bumbac Finet Gros
NUMAR DE PIESE 6 piese
TIP PAT 2 persoane
Whatsg